ONLINE KONGRES

Srdečně vítejte,
tyto stránky jsou věnovány mým srdcovým projektům – online kongresům, které pravidelně pořádám. Podporou mi je mnoho skvělých lektorů a odborníků, kteří do toho šli se mnou.
Cílem kongresů je podpora lidí na cestě jejich životem – ať už jsou v jakékoliv životní situaci.

V květnu 2022 proběhl třetí a také závěrečný online kongres na téma: LIMITY JSOU JEN V NAŠÍ HLAVĚ – žijte život podle svých představ
Kdy: 12.-19.5.2022
Cena: byla 53,- Kč za celý kongres – tak, aby si ho mohl dovolit opravdu každý. Nyní je možné si zakoupit jeho záznam (přes 60 webinářů /MP3 nahrávek) za cenu 602,- Kč.
ZDE JE MOŽNÉ SHLÉDNOUT NĚKOLIK WEBINÁŘŮ ZDARMA

Nebo máte možnost si zakoupit zvýhodněný balíček všech 3 kongresů:

V roce 2021 proběhly 2 kongresy. Celkem na nich vystoupilo 75 předních lektorů a odborníků z Čech a Slovenska s tématy, které se týkají všech oblastí našeho žití (zdraví, strava, mateřství, výchova dětí, přirozený rozvoj dětí, zdravý spánek, práce s tělem, myslí i duší, vztahy, intimita, ženství, práce, kybernetická bezpečnost…).
První kongres jsme ženám nabídli zcela zdarma, druhý byl za symbolickou cenu 53,- Kč a ženám jsme tak nabídli více jak 105 videí, kde mohly čerpat inspiraci, rady, podporu:


Kongresy vznikly pro podporu žen a maminek, aby svůj život i mateřství mohly prožívat v souladu samy se sebou, se zachováním svých osobních hranic a svých potřeb. Chceme ženám ukázat, že i těžké a náročné situace mají řešení a že v nich nejsou samy. Chceme ženy a maminky inspirovat jak lze přirozeně rozvíjet a vzdělávat samy sebe, ale i jejich děti.